Monday, February 12, 2018

Звездани код у роду

Све најсветије никада не умире.Васељена постоји и нема јој мере у годинама ни миленијумима. Изнад свих закона што постоје, делује закон или Кон живота. У свих галаксијама у целом Све-Миру. Иако се он не види голим оком, све је на основи његовој изграђено. Свака Звезда има свој пут и заКОНитост деловања. Ништа не делује само од себе тако ето произвољно.

Велики закон живота се најпре чува у највишим сферама битисања искри живота или свете ватре, која је затим у свем стварству распоређена. Човек је један од носиоца свете ватре али она је њему иако покретач - недоступна. Не постоји начин изоловања ове покретачке енергије и искоришћавања њених неизмерних потенцијала. То није спречило мрачну силу од почетка ратовања за ову моћ - да је покуша узети за себе.

Многе цивилизације су уништене мрачним силама у покушају и прастаром рату за запоседање овог извора живота. Он је ту испред нас али недоховатан.

Због своје неуништиве природе ова света ватра је вечита жеља мрачних сила да би их она учинила непобедивим. Иако је не могу добити како се они надају, то их не спречава да ратују за запоседање свете ватре.

Човек као носилац незамисливог потенцијала или могућности је главна мета већ небројено векова. Идеја је мрачних да ако не могу отети свету ватру за себе онда ће променити ум и суштину човека да би тај човек био њихов вечни роб са својим невероватним могућностима.

Иако је то тако одавно, ни светле силе а ни сам Човек не седе скрштених руку.
Предузете су мере да се сачува света ватра у нама, где год да живели сред Васељене. Свети пламен увек нађе начин. Живот увек нађе начин и шта год мрачне силе предузеле, увек се ватра и живот прилагоде и пробуде нови ниво могућности да би се развој наставио.

Наше порекло и моћ су сачувани кроз крв.

То није мистика или илузија.
То је у ствари сачувана информација у ДНК, компресована и сабијена и кодирана - закључана.
Она се преноси са нараштаја на нараштај.
Некада спава и 10 генерација или нараштаја да би се у једном пробудила онолико колико треба да би та особа квалитативно допунила информацију или свесно знање те је пренела следећој генерацији или нараштају.Зато онолики геноциди против Рода од почетка борбе са тамним силама.
Покушај да се физички спречи пренос тајног кода Звезданог рода.

То је жива реч-звук уписан језиком виших разина у спирале и овојнице зване ДНК -
Дезоксирибонуклеинска киселина.

Она је органски хардвер како би се модерно рекло или још боље - живи чувар знања из виших димензија.

Како и када и у коме се Звездани код буди није до појединца. Виши ниво живота то одређује.

Не може се силом пробудити нити се може отети из крви. Највећа штета која се може нанети особи која се буди је да она вољно одлучи да пробуђени код усмери ка тамним силама. Чак и тада то није страшно јер се један делић Звезданог кода свесно жртвује док се већина затвори до ко зна које генерације у будућности.

Такође је опасно заносити се мишљу да је неко одједном посебан ако је осетио бар мало буђења Звезданог кода неизмерних инфомација и могућности. Не може нико бити посебан и издвојен јер у коме год се буди код, они су већ посебни и издвојени и нема шта да се даље издвајају, даље цео живот је свет и нема шта један део живота да се хвалише другом делу, наизглед дихотомија... Овде лежи уметност схватања живота и свете ватре. Никакве себичности не пролазе иако је неко осетио буђење. Сваки свесни покушај злоупотребе кода га затвара трајно. И особа ма какве моћи до тада имала и поседовала - почиње да деградира. Некада јако брзо.

Ко успе да сачува себе и мир када им се буди Звездани код Рода- они су на ПРАВ путу.
Непостоји протекција или себична заштита. И највећи мудраци су падали кроз прошлост уколико су своје мисли окренули тами. Нема ту Божије казне или чега већ. Света Ватра чува Звездани код Рода.

Живот увек нађе начин. Света Ватра сјатки безсмртно!

Искра живота сјакти безсмртно
Зрак Љубави дође од Творца
У дубине душа на Мидгарду
Мир донесе и спознање
Истрајно градећи везе знања
Творац све прославља
Енергија живота мрачне плави
Љубав конце преузима
2 comments:

  1. SVIĐA MI SE TEMATIKA. PRATIĆU VAS JER ZNAM ZAŠTO SE ZATIRE VINČANSKA KULTURA I SVE DRUGE OKO NJE, DA SE SAKRIJE PRAVA ISTINA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да. Међутим истина се не може сакрити јер је она јача од свега.

      Delete