Thursday, November 21, 2019

Знање и моћ


Знање = моћ.
Човек у тишини прилази стубу и мрмља тихо. У рукама дарови његовом божанству. Тихо их оставља у подножју стуба, остаје неко време ту, погледа мало у небо и окрет нагли. Одлазак кући.

 Човек у тишини прилази слици и мрмља тихо. У рукама дарови његовом божанству. Тихо их оставља у подножју слике, остаје неко време ту, погледа на горе и поред нагли. Одлазак кући. Обојица раде исто. Обојица мисле да се моле божанству или Богу или богу. Мирно годинама све ово понављају у нади да ће се нешто десити, што траже. Ништа се не дешава. Деценијама. На крају њиховог телесног живота они одлазе са овог света разочарани или у најмању руку празни. А тако су покушавали дуго...тако су ревносно веровали и даровали. Молили и молили се. Ишли у храмове што под небом што од камена. Целе породице васпитавали у оквиру својих веровања. И... Ништа.

 Поврх свега што су урадили и огромног труда исказаног они нису имали најважније - знање. Знање о томе шта то они уопште раде. Шта се дешава иза свега тога, зашто и како. Знање је моћ. Моћ која даје снагу да се води смисаон живот, да се своја стаза ствара и доживљава све. Моћ која обогаћује сва искуства и на крају дарива слободу. Та моћ је углавном међу скоро свима нестала. Заборављена. Знање је испарило као вода. И оно није нестало заувек него баш као што вода мења своју природу или агрегатно стање тако и знање није нестало већ отишло даље.

 Када у нешто верујеш, ти онда не знаш. Сама реч вера има дубоко значење просветљеног знања али се временом претворило у заслепљујуће понашање. Како би модерним језиком рекли "репетитивно понашање". Изнова и изнова се понављају речи, понашање, ритуали... Али знања нема. То је кључ разумевања како делује обмана.

Манипулација или руковање свешћу је присутна од када је настао живот јер увек су неки облици живота смишљали нове начине манипулације другима ради остварења сопствених замисли. Обмана је опасан рад. Опасна ствар. На крају обмањивач увек губи али са собом може повући многе у понор. Свест и савест и њихов развитак је једини лек против пута обмане. Пут обмане је примамљив јер обећава и чак даје резултате. Само, шта после са тим резултатима?

Већина постаје тамна и иде ка злу и зверству. Религија је обмана. Она меша у свом наступу истину са неистином и добија резултат. Она користи егрегор великог броја чланова да врши притисак на друге ради остваривања својих циљева. Циљеви су врло једноставни, контрола ума људи јер ако се зна шта људски мозак производи а то је најфинија енергија Торзионих поља, онда се увиђа да је религија оруђе и начин доласка контролисаног до огромних количина енергије од људи.

 Религија као таква је програм или наредба. Смишљена тамним суштинама ради обезбеђења иоле какве енергије њима самима јер они нису телесна бића. Њихов једини циљ је преживљавање јер својим одлукама и изборима су се одвојили од вечног извора живота и њима је неопходан нов извор. А то је свако биће које може да ту једину храну њима да. Они користе све могуће начине, технологије и остало да би имали извор ове енергије. Не помаже им ни Сунчева, ни електро енергија, ни плазма, ни нуклеарна... само и искључиво ова коју производи човек и његова душа, дух и тело.

 Знање је моћ. Моћ покреће. Ако се молиш дрвеном кипу или слици, статуи, икони или коме год, ти дајеш део своје енергије њима а шта мислиш ко дође да покупи кајмак?

 Наши преци, светле суштине на највишем нивоу апсолутно немају потребе да им било ко приноси жртве ичега. Нити им тако можеш прићи. Даривајући им храну не помаже јер размисли где су они сада...у подручју духова. Духови и душе не једу храну као људи. У источној Србији се чак прецима приноси жртва у виду овна или слично ако њихови потомци следе одређене Влашке обреде или црну магију. Мислиш ли да некој души треба тај ован? Не.

 Са друге стране енергија те животиње је храна некоме другом. Оно што наши преци би волели да виде је љубав у нашем срцу према њима и то њих греје условно речено. Чиста мисао на њих и љубав према њима, захвалност.

 Једна суштина као Лада или Перун немају ама баш никакве потребе за тим горе описаним јер они су на још већим разинама постојања и непосредно су повезани са извором живота. Док је знање било присутно раније, ми смо директно са њима разговарали и гледали их. Огромна је разлика. Лицем у лице и умом у ум, пренос знања и свега што човек има у себи као дар и обрнуто.

 Молитва је исто свестан начин одавања енергије некоме. Коме? Ти мислиш на Бога или на претка али Богу и претку та молитва ама баш ништа не значи. Оно што значи је свест. Свест о томе шта бираш и зашто. Шта мислиш, говориш и радиш. Црква и остали храмови свих религија су фабрике које скупљају енергију и шаљу даље. Коме? Богу, Христу, Перуну, Сварогу, Алаху?

 Богу не треба нити Христу ништа од тебе. Светла суштина коју зову Христом је толико изнад свега о чему говоре Хришћани. Они не знају. Зашто? Зато што се знање учи а религије не уче.

Оне поробљавају. Цркве и џамије и остале религиозне испоставе не преносе знање. Такође је и поплава нових родноверних покушаја да се од тога направи религија. Исти калуп и иста енергија или тамна суштина иза.

 Ако је по предању Перун бог грома, шта ће једном богу грома кип који подсећа на фалус у ерекцији? Да прикаже моћ? Да покаже сексуалну моћ стварања? Да ли ће Перун можда бити забављен неким ритуалима играња око ватре или приношења неких жртава испод тог тотема? Да ли ће светла суштина Велес да буде богзнакако благонаклона ако му се принесу дарови или слично? Хоће ли Весна, Жива, Лада и Тара да буду одједном ту на помоћи некоме ако тај неко сад креће ритуалима да се нада нечему? Не.

 Знање је моћ а моћ покреће. Временом како је знање бледело, човек се све више приклањао ритуалним понављањима светковина и жртава. Док раније ако би био храм посвећен неком вишем бићу, суштина је била у скупљању енергије ради изградње друштва и појединца, прецизније речено, храмови су били школе знања баратања са живим енергијама планете ради развоја живота. Тако и такозвана божанства су биле светле суштине на космичком ступњу развоја. Када су са њима живели и размењивали знања, људи им се нису обраћали са страхопоштовањем већ са поштовањем и дубоком љубављу. Молитва није постојала.

 Зашто би?

 Замисли сада рецимо сцену чак и из Новог Завета где Христови ученици нешто причају са њим. Да ли је ико икада нашао место написано где се они њему моле? Не. Они са њим разговарају. Чак и у фабрикованој Библији се овај детаљ није променио а опет, нико то не види... Програм или наредба поробљивача је јак.

 Када данас у срцу и мислима принесеш дар прецима у виду чистих мисли, сећања живих на њих, помена у љубави, радости и миру, они су радосни тамо негде у другој димензији постојања где сада јесу. Размисли здравим разумом који имаш. Хришћанске религије су уздигле молитву на ниво мантре понављања уз наду да ће да се деси нешто. Молитве свецима, понављања оченаша или код католика њихових молитви... Молитве арханђелима и анђелима...Богу, Христу...

 Где је свест? Где је чиста мисао? Да ли ће Арханђел Михајло да ти испуни жељу, слуша наредбу или ко зна шта већ? Или можда он као светла суштина има своје виђење како иде живот?

 Замисли твоје дете од неколико година како хоће нешто од тебе и не пита те директно лицем у лице него почиње да баје, да моли, да понавља ритуале неке њему знане да рецимо добије нешто. Шта ћеш урадити? Па прво ћеш се насмејати и одмах се обратити детету са јасним питањем шта жели? Обично дете одговори здраворазумски али ако би и даље наставило са предходним понашањем, ти као родитељ би се забринуо да није нешто са њим. Да није можда болестан или ментално оболео.


 Како ли се осећа нека светла суштина, шта мислиш, када примети да се овако понашаш? Шта мислиш, да ли Бог седи на некој столици теби на вољу и дугме и испуњава жеље као Божић Бата? Или можда Христ нема паметнија посла и ето чека малог Јову и малу Зору да му се помоле и сад ће он часком то да испуни. Немојмо се заваравати оваквим малоумним поставкама како ради или дела виша стварност.

Зашто малоумним? Зато што и сама реч малоумност означава да се ум скоро уопште не користи.

 Знање је моћ. Србин који је у знању је у моћи.

Моћи стварања и управљања стихијама. Србија је сада на прекретници више праваца. Вековима се чека на ово. Све је у рукама свесних Срба, Звезданог Рода. Знање је моћ а моћ ствара пут. Пут може бити пут Златоправа али и други пут. Најмудрије је изабрати оно што душа јесте и дух, пут Златоправа и развоја ка светлим ступњевима постојања.

 Планирање догађаја је задатак оних који знају.

Оних који виде могућности одређеног исхода. Да би створио пут пред собом ти користи моћ. Моћ није моћ рушења већ код који покреће силе невидљиве које покрећу све око тебе да би се остварило оно шта си заповедио.

ЗапоВЕДИ.

 Донеси одлуку. Али мудро пази шта видиш да би знао да ли је то вид или Вед. Стварај како мислиш да је најбоље и Земља ће дати и све око тебе такође и све ће се постројити ради извршења твоје воље али никада немој да силиш, јер су енергије стварања јако осетљиве на силу и лако те могу прегазити и разложити на ситне комаде, те послати твоју суштину извору живота на прераду...

 Наш живот је развој ка томе да будемо на разини где јесу они које ми називамо светлим суштинама. Није идеја родитеља да веже дете за себе и тиме створи осакаћено биће. Мисао и водиља је да дете постане свесно и разумно биће и развој свој уздигне на још већу слику и разину.

 Развој иде знањем а знање је моћ. Ако требаш кад кад да уништиш нешто или покренеш стихије Ере, учини то. Не оклевај. Али чини то знањем а знање је моћ.

 Тесла је био громовник на делу. Он је причао са светлим суштинама, стварао муње и чуда. Он је Перуна лично знао у његовом правом облику незнаном незналицама, такође и Бога као извор живота а не смишљено биће преко религија.

 Никола је истински стварао и разговарао са муњама и громовима на Србском језику по сопственој изјави. Никола је управљао стихијама и зато све што је оставио у виду проналазака и патената је заштићено самим њим јер није дао до краја све детаље да би спречио злоупотребе. Иако му отац беше православни свештеник, мислиш ли да је Никола икад радио те ритуале и мантре као његов отац?

Да ли је Никола хтео да буде свештеник и тиме да добије лажни статус великог? Не, он је Милутину рекао тешко болестан да му је једини пут овај који му душа иште. Милутин је срећом имао зрно мудрости да препозна.

 Никола је директно ишао Громовнику, онда затим извору живота за своје спознаје. Да није можда Тесла палио жртву пред кипом? Да није можда љубио иконе и целивао цркву као други? Не.

Тесла је знао.

Није осуђивао јер они који знају они стварају. Тесла је деловао по знању. Он је живи Ведач јер је припоВЕДАЧ виших светова. Тесла је знао знање а знање...знање је моћ...
9 comments:

 1. Baš tako! Apsolutno se slažem!!! Hvala na odličnom tekstu. ❤️

  ReplyDelete
 2. Divan tekst. Znanje za sobom ostavlja trag duži od repa komete čija je moć da pretrči galaksiju. 🤩

  ReplyDelete
 3. Сада кад смо ушли у зору Свароговог дана, овакви текстови дају наду да ће Светлост сићи поново међ СРБље СаБОРне и да ће се Вера вратити као Вера а не Религија. Ономе коме треба посредник између њега и Бога, Суштина је сабита, убита и неразборита, те тако и Човек лута. Колико ће лутања бити показује нам, разбожен Религијом, Западни човек. Исток се, слава Роду буди, и даје Наду да ћемо се Сабрати у Светлу
  Живи били

  ReplyDelete
  Replies
  1. Знање надолази као талас незауставни.

   Delete