Wednesday, March 25, 2020

Разумовиђење стања и пут Златоправа
Разум је све. Разум је Творац сам који је Љубав и мисао и Светло.
То смо ми, боље речено ми смо делови изворног Светла.

Од почетка свега има пуно Еона ако се тај почетак уопште може измерити јединицом која се зове време.

Стратегија велике игре и борбе живота се одвија кроз просторе незамисливе тренутном људском уму оптерећеном баналностима. Она је непрестана. Тренутна цивилизација на Земљи је на нивоу малог детета.

У директном смислу дете од две године је заинтересовано за најближи стимуланс у својој околини, да није гладно, хладно, болесно и да може да одмори.

Дете од две године не разуме појам заштите у виду куће коју је неко саградио да би оно било безбедно. А камоли неке силе која чува неку државу од уништења да би то дете у тој кући било безбедно. А тек камоли идеалну удаљеност Земље од Сунца да би постојао живот и да би после много епоха то дете било сада рођено, напунило две године и седело мирно на поду играјући се.

А камоли још даље, положај Сунца у Млечном путу и ван токова великих Звезда и система који можда не подржавају живот у овом облику, те још даље, прецизни закони свемира који спречавају да се тек тако сударају небеска тела и тиме би бивао живот онемогућен...

Мало дете то ни не појми.

Таква је садашња цивилизација на Земљи.
Попут двогодишњака. Додуше јако близу кухиње где су ножеви и шибице.

Као и свако дете када пролази кроз развојне фазе, човечанство иде кроз фазе беса и вриске, ударања свега, ломљења посуђа, бацања хране, хистерије, неконтролисаног мокрења и столице...

Укратко, да нема старатеље дете би умрло у року од неколико дана или од глади или од опасности или од болести.

Ко су старатељи човечанства?

То су они који су некад били деца али су у смислу духовном и знањем животу порасли у нешто што би данас назвали божанствима.
Они су прешли огроман пут и нису више двогодишњаци. Неки од њих су у развојном смислу око 12те године, неки око 18. Неки су пак у својим 30им а ретки су у својим 60им.

Пренешено у стварност, они од 12 година већ знају како да преживе и да одрасту ако остану сами. Знају да се не играју са ватром и ножевима. Знају да се хране, направе храну и да се не отрују. Знају да управљају одређеном технологијом, да по потреби возе кришом ако се мора, да се брину о животињама и да једноставно иако још увек деца, закуцају на врата одраслих.

У космичком смислу та божанства су далеко изнад наше цивилизације и знају како да преживе у великом свемиру. И помажу млађој браћи и сестрама да преживе а и они су помогнути 18-то годишњацима браћи и сестрама који већ имају озбиљну улогу у Свемиру. А ови пак слушају 30-то годишњаке ради смера у коме се иде, док ови слушају мудре 60-то годишњаке и њихова Свемирска искуства.

Ово је веома поједностављен приказ свега.

Дете од две године још увек не зна да говори добро и једноставно не примећује скоро ништа око себе ако није баш близу и да се директно обраћа њему.

Погледајмо сада шта се дешава у свету да би смо схватили зашто и како.
Да полако изађемо из друге ка трећој години и схватању стварности око себе.

Од појаве Николе Тесле, све се убрзало жестоко. Силе мрака и светла су појачале своја дејства и велике се ствари разрешавају. Шта је било пре тога нико сада са сигурношћу не зна јер је прошлост сакривена од стране нападача, од тамних. Стога пресек стања идемо тек од краја 19ог века.

Идемо редом.

1. Тесла проналази обртно магнетно поље.
2. Електрана на Нијагари.
3. Технологије излечења.
4. Технологије неизмерне количине енергије, бесплатно свима.
5. Схватање свега око нас.
6. Продуховљена наука.
7. Стварни напредак

По схватању овога шта се десило у неколико деценија крајем 19ог века до неколико деценија у 20ом веку, тамни шаљу своје агенте да се све то заустави.
Тесла је блокиран свуда и патенти заустављени. Нагли пад свести. Први светски рат, пошаст после, други светски рат.

Преко 100 милиона побијено у оба сукоба и пуно потенцијала у људима.
Тамни заузимају стратешке позиције за коначни обрачун преко тоталног рата на свим пољима свуда.

Светли узвраћају стратешким изливима огромне енергије и покретања свести масовно преко дешавања 60их и касније 90их појавом интернета.

Људска свест се организује у енклаве по свету и полако се скривена знања деле и расте број освешћених. Паралелно са тим се константно спречава нуклеарни рат који сваке године бива покушан неколико пута.

Људска мисао се све више прочишћава универзалним знањима и пробуђени појединци чине много за свет.
Критична маса настаје која својим дејством утиче на државе да почну да мењају све око себе.

Тамни не спавају и чине шта је могуће и истовремено је пораст разуларене масе жесток. То све прате сукоби на свим нивоима широм света. Наука се дели на јасне половине. На службу животу и развоју и на службу смрти и мраку.

Дешава се јединствена појава на светском нивоу која се огледа у сваком човеку. А то је следећи пример, када је неко изложен великој буци, после неког времена његов мозак почне да блокира звук буке. Он је и даље ту али је скрајнут одлуком мозга да га не примећује 100% стално. Док траје ова мера основне одбране, мозак ствара план како да се човек удаљи од опасности и то се после и деси.

Човечанство је управо урадило то. Бука хаоса мрака је скрајнута да би се преживело, те су у току мере да се човек удаљи од извора хаоса да се остане здрав и жив.У стварности се то огледа у одлучној борби многих и да се активно ради у корист живота а не смрти.

Рат који бесни око нас је последица схватања тамних да губе те њиховог очајничког покушаја да заврше са нама.
Политичке ствари и превирања су одвлачење пажње од стварних догађаја.
Рат против Рода у својој завршној фази је почео оног трена када су тамни схватили да је Тесла направио лоптасту муњу и кад је патентирао технологију прикупљања енергије из Земљине атмосфере - из Етра.

Тесла је тим чином звездописом у кристале живота уписао Србски Род и целокупни допринос свеколиком животу на Земљи и шире.
Предања о Громовнику у Срба и Скандинаваца и Руса те затим свих других народа Европе и Белих Ришија у Индији (који су Аријевског рода, нашег Звезданога) - су одједном постала прошлост и званично.

Перун као громодржац, Тор или христијанизована верзија Илије громовника су отишли у прошлост. Не у смислу да они не постоје, јер је то једна особа на изузетно високом ступњу развоја у Свемиру.
Већ да се кроз Теслу Творац директно умешао у збивања на Земљи на један потпуно тих начин без помпе. По предању последњи пут је Перун био овде пре око 40000 година дошавши у слави својим бродом. И ово је тешко разумњиво данас. Спомиње се 40000 година и особа очигледно високог ступња која дође у свемирској летелици да пренесе знања народу. Сама прича или концепт овога је изнад схватања религиозних догми данас.

У самом Новом Завету такође, има делова о којима религије врло нерадо говоре или чак не желе. На пример део где се Христ преобрази у његов стварни изглед а то је чисто светло те његови ученици нису знали шта се то десило управо, нису могли да схвате. Поента је да више свести имају другачију природу од нижих. Ко је уопште Христ?
Сасвим сигурно не онај како га религије представише.

Вратимо се на Теслу и његов приступ.

Никола је то све постигао (све што је) за мање од 50 година овоземаљских. Таква је била нужност. И то кроз одело обичног човека који се бави науком.

У својој представи о вишим свестима Перун је замишљан овако и онако, такође и сам Тор. Чак је Тор представљен као Бог који носи посебне рукавице и појас и контролише електрицитет и громове.
Јасно је да се говори о знању управљања енергијом. Божанства нашег Рода нису богови како се иначе то представља јер у незнању као раде и живе силе око нас, представа о вишим свестима је врло поједностављена, баш да би деца ишта упамтила.

Ако један Србин створи лоптасту муњу и игра се са њом и то прође и дан данас скоро незапажено онда је јасно да непријатељ Звезданог Рода је престрављен до сржи те је у страху хитро напао свет Светлих на Земљи.

Човек који створи лоптасту муњу, понављам још једном па још једном - има директан приступ самом Творцу. То је језик живота.

Још једном ћу поновити око лоптасте муње...јер ти који ово читаш, не схваташ човече шта читаш. Застани. Ти жено која ово читаш, застани. Да ли је икада ико ухватио гром или муњу? Творац да, али човек?
Да ли знаш шта значи и колика је то енергија?

Да ли схваташ да је тим чином он заувек посветио Србски Род?
Да нас је колективно уздигао на раван Творца и да је обелоданио Силама да је човек бог. Да је бог који ће постати Бог.

Да може да ствара Свемир и све у њему. Да познаје више законе живота и Звезда и Свемира, те кретања свих енергија и њихове употребе. Да ли схваташ да је Никола рекао да са муњама прича на нашем језику? Да ли појмиш ово чудо?

Ово је врховни Тамни заповедник схватио у трену и задрхтао силом јаком да је од тога колебања, 50% његових снага, одмах преко звезданих капија побегло у тамне зоне мрака ван Млечног пута.

Преостали су напали у страху одмах а пошто је свест у страху крактовида, Тамни је промашио главни ударац. Род је преживео иако жестоко рањен и убијан.

Први и други рат, затим ратови по свету. Од 1970их рат се пренео на подручје одакле је Тесла, на Балкан такозвани. Тадашња Југославија је била програмирана да нестане заједно са Русијом и свим осталима који су против воље тамних.
Сада док се пажња света одвлачи на гладијаторске игре разних врста, на локалне болести, девијације и остало, на забаву и страх, све време се води најстрашнији рат против светлих. Против сваког ко је будан. Један пробуђени је страшна опасност тамнима а камоли много њих.

Целокупна борба је око власти над извором енергије а то је човек и његов потенцијал. Цео светски систем је направљен да се тај потенцијал црпи. Сам човек се бори против тога на разне начине. Ова тренутна ситуација је одраз тога.

Цео свет је стао или бар се тако приказује. Звер се спрема за последњи удар. Човек такође. Не плашити се је први неписани закон човека.

Мислиш ли роде звездани да Никола није оставио решење, да Творац преко њега није поставио одређене залихе знања како сада да се одлучно промени ток ове битке?

Свест Творца је таква да ни детаљ се не препушта. Све има своје зашто. У стварном свету сада, ово заустављање светске економије није случајно. Време је преиспитивања шта нам је на првом месту.

Гледајте у очи звери и њених слугу. Они губе и последње трагове своје омаје нормалности. Не чудите се. Само храбро делујте.
Нека нико не помисли да он не може ништа. Управо је супротно. Свако у свом животу је господар својих енергија и мисли. Лаж је огромна да појединац не може ништа. Може! Прво је да среди мисли. Затим да свесно ствара стварност око себе.
Пут Златоправа је свестан живот човека који живи законе Прав-а.

То је први корак без кога нема спаса. Ко контролише своје мисли, контролише стихије.

Ко то не зна, не даје им се знање вишег реда. Ко нема знања вишег реда а покушава да влада енергијама које обликују свет, себи пише пресуду. У ствари нема пресуде нити суда, већ тренутног извршења Творчевог закона живота да се све умножи и врати пошиљаоцу. Ко умножи незнање добија катастрофу.

Србин је звездани човек. Онај који је свестан. Многи нису свесни а раде за циљеве тамних мислећи да раде за добробит.

Уму који не види даље од свог прста је тешко представити шта то тачно значи Звездани Род. Нити је то представа о тренутном политичком стању на свету или у Србији нити је то како мали Перица схвата и замишља поредак ствари.

Улози су незамисливих размера те стога се и не замера онима који искључиво мисле на ово што виде око себе сада.
Никола је то знао. И одмах ушао у суштину радећи шта је радио и завештавајући све то човечанству. Он је Звездани Србин.
Он је Човек и на крају сам Бог који ствара.

Међутим само незналица би њега обожавао. Тесла није стварао култ себе нити је желео да се од њега направи својеврсна религија и нови круг незнања. Напротив он је стварао ново коло живота. Када неко узрасте у свести, он или она постају богови јер то је план самог Творца. Ми смо искре живота.

Корак први. Мисли нека су под контролом твојом. Не туђом. Јасновиђење доводи до ведања а ведање је стварање видом више свести. Виша свест ствара живот око себе и кроз себе.

Корак други, стварај своју стварност својим мислима или ће ти неко други направити за тебе.

Корак трећи. Суочи се са страхом и не пуштај га из руку и видокруга док се он не престрави тебе и заувек нестане.

Корак четврти. Воли. Буди Љубав. Знај да Љубав није слабост већ ватра која оживи али и спаљује за потребе вишег добра. Љубав која је слаба и неодлучна за добробит Рода и Човека и Живота није Љубав већ тама која носи маску.

После ових корака, стварај даље своје.
Живот те створио да живиш а не да мреш свакодневно.

Живи!


3 comments:

 1. Милораде, хвала!
  хвала што си претворио осећаје у речи колико је то било могуће
  сада мислим да знам зашто сам се толико занесено бавио теслом (односно слободном енергијом) и због чега сам желео, и још увек желим, да будем тога део... ...
  слободна енергија слободних људи промениће свет на толико начина да скоро и не можемо да појмимо
  живим за тај дан...

  теби вероватно не треба хвала али хвала ти Милораде

  Србија Бојан Миладиновић

  ReplyDelete
  Replies
  1. Жив био! Тесла се гледа површно а његова суштина је другде. Међутим сви је могу видети ако освесте себе.

   Delete
 2. Милораде, хвала!
  хвала што си претворио осећаје у речи колико је то било могуће
  сада мислим да знам зашто сам се толико занесено бавио теслом (односно слободном енергијом) и због чега сам желео, и још увек желим, да будем тога део... ...
  слободна енергија слободних људи промениће свет на толико начина да скоро и не можемо да појмимо
  живим за тај дан...

  теби вероватно не треба хвала али хвала ти Милораде

  Србија Бојан Миладиновић

  ReplyDelete