Wednesday, April 21, 2021

Стихије су покренуте

 Час је буке. 


У буци не чујеш себе, чујеш само забуну, нелагоду и хаос. Немаш јасну слику шта се дешава.

У поплави хаоса, човек се пита зашто све ово. Зашто сад се ларма диже, увек је ње било заједно са играчима таме али зашто оволики хаос баш сада? Свет се ускомешао разним болима а изгледа да је тренутак истине из некадашње шале стигао. "Још само и ваздух да наплате..." - доживесмо и то.

Пази како се шалиш... 


У припреми је јавност да се покуша са огромном обманом у вези ванземаљског живота. Ми знамо да он постоји али нико на групном нивоу нема заједничко схватање шта то уопште значи. 


Сви сф филмови и књиге, стрипови и дела су последњих 70 година и више полако припремали садашњу колективну свест на могућност коју није схватала.

Међутим, то се у ствари ради да би се затро траг у нашем заједничком сећању на нашу звездану прошлост. 


Нико нема чврсте доказе о томе јер је много тога уништено ратовима и катастрофама. Много тога је и сакривено од јавности. Фрагмент овде и део онде се понекад појави у народу који сведочи о невероватној прошлости нашег рода. Фреске у Милешеви, житије Краља Милутина и још списа су ти неки делићи које данас имамо поред мноштва надахнутих песама и дела. Постоје живи људи са сећањима на све то. Међутим, самих материјалних доказа скоро да уопште нема а где се и нађу, одмах се војска умеша и забрана да се о томе говори је на снази. 


Оно што видим је да се непријатељ спрема на последњи ударац, цео свет се напрегао. 


Нека свако у себи у својој души изнађе истину и звездане записе. 

Повежи се са својим духом и душом, мани се свега што те од рођења кодира да радиш све - само да душу и дух не слушаш не.


Стихије су покренуте.

Благо које они желе није у технологији, она је скретање пажње. 


Благо си ти пробуђени.





2 comments:

  1. Драги му дабрате, наше дрводрво у форми као на слици је шљива, и дајесте то дрво живота, и да на њој расту плава светлећа јаја из којих се излежу змајеви. Ми сми ти змајеви, Плаве Крви, Плави вилењаци, а Бели Срби, и ако планираш да станеш под Тарабићеву шљиву да се нацрташ у Кремни 10ог и 11ог јула.
    Дај-Боже СРБи су се сложили!!!
    Милош

    ReplyDelete
    Replies
    1. Нисам планирао конкретно али у мислима ми је и Милош и Митар и Кремна. Како да ступим у контакт са тобом?

      Delete