Saturday, December 23, 2023

Две Србије


Има две Србије. Како? Лепо.


Србија одавно гласа против свих власти не изласком на изборе. Од кад памтим изборе у просеку не излази око 50% људи никада.


Све власти су мањинске одувек. И све имају систем да игноришу ових 50% који неће да гласају.


Народ одавно говори шта неће и нико га не слуша сем Бога. Када у тренутку слабости помислите да су Срби стока или ретарди или болесни, увек се сетите да је то само мала мањина. Космичка правда постоји и она се управо спрема на дејство без обзира шта ико верује, мисли или како делује. 


Већину народа не занима оваква Србија као држава. Оваква Србија као држава је пројекат Аустрије, Турске, Русије, Америке и Немачке заједно са Французима и Енглезима из 19-ог века и њихових идеја шта би Србија требала да буде. Све темеље овакве каква јесте Србије, правно и друштвено су други поставили за њихове циљеве потпуно свесни да стварају лаж за своје потребе и игноришући нас.

Она права Србија не постоји на Земљи. Постоји у Србима и њиховим срцима и душама. Она је узвишен небески позив изнад свих овоземаљских збивања. 


Земаљска Србија није наша. Она је нечије масло, имитација и копија Небеске Србије. У небеску Србију не води ништа овоземаљско и нема тог положаја, новца, титуле и религијске лествице која води уским путем на више. Улази се на позив духа и само ако се има небески пасош. 


Шта чува и данас Небеске Србе на земљи? 

Дух Творца и небеска епска песма која живи у сржи нашој.

Ја сам песник и ово је мој песнички вид збивања и вед догађања.

Ко је самном и од звездана рода мога, благослове Творца вазда баштинио! Чуда место воде ишла.

Светло живо место мрака било.





No comments:

Post a Comment