Sunday, January 22, 2017

Дневник Плавог Вилењака

У овом серијалу текстова, из дневника , Плавог Вилењака, пренећу вам, искуства са лета ,,Плаве Звезде,,. Авантура која описује хероје олује догађаја из прошлости, сваком од нас буди машту, стварајући слике садашњости.



Дневник Плавог Вилењака, са брода ,,Плава Звезда,,.

Лет-
 ,,Плава Звезда,,
 дан -први;
телепорт капија- 8;
посада- Летачи;
чланови- 1001
позиција- безбедна зона око Мидгарда
                       
              Први део


Долазећи из, Свемира, доносимо тајне, тајне познате само, Вилењацима.
Пут кроз безконачност, доведе нас овде, на планету, Плаве боје.

Долазимо са, Плаве Звезде, и ова планета као да осликава наш дом. Сунце није плаво, а, ипак, планета ,,Мидгард" има више плаве од било које друге боје.
Док смо је посматрали из  Космоса, договор између моје посаде и мене је био, да, слетимо овде, на планету плаве боје.
Нисмо примали никакве сигнале, па смо слетање сакрили, да, домаћинима не реметимо мир, не знајући, ко нас чека на планети. Како смо се ближили зони из које можемо несметано посматрати пре слетања понашање Бића, почели смо примати сигнале као са наше, Плаве Звезде. Изненађени, одлучили смо да сачекамо, да се сигнал понови бар још који пут, да будемо сигурни да су од Бића са наше Звезде. Док смо чекали понављање сигнала, трагали смо за, можда раније слетелом или отетом нашем објекту, али, архива није имала такве податке.
Провели смо време чекајући сигнал са планете, и одлуком Капетана, Флорена, брод је упловио у зону, ,,Мидгарда", без поновног сигнала са планете.


Наставиће се........




С. Рајковић










No comments:

Post a Comment