Friday, January 4, 2019

Р А С програмирање





Од трена када отвориш очи и угледаш свет око себе почну са радом тајни и јавни програми обликовања људског бића. Ти јеси сада рођењем човек али још ти нико то не верује. Систем аутоматски креће да те обликује у нешто њему прихватљиво. Број.

 Р А З обличавање деловања паразитског ментално психо програма почиње од свесних мисли. Нека је свесна свака мисао. Нека се прати свака мисао да би постали свесни протока енергије кроз ум и њеног усмеравања. Енергију поред нас самих усмерава и страни чиниоц, програм или запис таме како да енергија тече кроз наш ум, да би изазвала стварање несвесних мисаоних образаца или сфера и тиме било изазвано шта год страни чиниоц хоће за своје потребе. Битка за ум почиње од свести. Ко почне споља, никада неће победити.

Политика, рат, сукоби, технике излечења, медитације, специјалне спиритуалне вежбе (никако духовне - схвати кодирање и преко израза) све то скупа на гомилу одвлачи пажњу и животну енергију духа и душе од стварног извора проблема. Он је у нашем уму и етеричним телима око нас. Шта мислите зашто их не видимо, та наша етерична тела и многе чудесне појаве сред нас? Зато што нам страни чиниоц, паразит испира мозак од рођења у телу и навикава нас на то ШТА да гледамо и примећујемо док једног дана мозак по аутоматизму не скрива све што нам није било дозвољено да приметимо од малена.

 Ипак наш светлосни звездани код је сачуван мудрошћу нашег Звезданог Рода у нама самима. Буди се усаображавањем истине, знања, мира, љубави сред енергије Прав-а и Слав-а у нашим генима. Време је да се родиш, о Човече! Време је да биваш јер те зове Дух беЗсмртни сред сушта свих суштастава.

 Ево одјекује кроз вечност и васељену позив твоје искре живота!


 Развиј Разум Радосно

 Расно Ради Раси Рајски Разоткриј Разобличи

 Расеј Раст Расе Разасуте Расвети Расеније Радње Рађене Рајно

No comments:

Post a Comment